Evental

Professzionális rendezvény kellékek bérlése, szállítása, szerelése... háztól-házig!

2023-ban átvett Röder sátrakkal dolgozunk

Cégünk a rendezvényszervezési iparban több éves tapasztalattal rendelkezik, és azóta is folyamatosan fejlődik és bővül, hogy minél jobb szolgáltatást nyújthasson ügyfeleinek. Elkötelezettek vagyunk a minőség és a megbízhatóság iránt, ezért választékunkban csak a legjobb gyártóktól származó, magas minőségű termékeket kínáljuk.

Ügyfeleink elégedettsége és eseményeik sikere a legfontosabb számunkra. Rendezvények széles skáláját szolgáljuk ki, legyen szó családi összejövetelekről, üzleti konferenciákról vagy esküvőkről. Rugalmas szolgáltatásainkkal minden eseményre személyre szabott megoldást nyújtunk, figyelembe véve az egyedi igényeket és a költségvetést.

Szakértő csapatunk minden lépésnél segítséget nyújt a tervezéstől a szállításon, felállításon és bontáson át a rendezvény lebonyolításáig. Az általunk kínált sátrak, padlózatok, asztalok, székek és mobil hűtőkocsik széles választékának köszönhetően minden eseményen a legjobb benyomást teheti.

Cégünk azért dolgozik, hogy az Ön eseménye sikeres, emlékezetes és zökkenőmentes legyen. Válasszon minket, és tapasztalja meg a professzionális és személyre szabott szolgáltatásaink előnyeit!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.