Áraink

Mobil hűtőutánfutók és a fagyasztó utánfutók bérleti díja minden esetben az alkalomhoz és az Ön igényeihez igazodva kerülnek megállapításra. Keressen bátran és számoljuk ki együtt az Ön számára tökéletes megoldást.

Klikkeljen ide!

Minimum bérlés mind a két fajta kamránál 2 nap.

Szállítási szolgáltatás igénybe vételére, mely tartalmazza a hűtőkocsik ki- és elszállítást, helyszíni beállítását, rögzítését és a használathoz szükséges információk átadását, előre megbeszélt ár ellenében van lehetőség, gödöllői telephelyünkről számolva.

Amennyiben igénybe veszik cégünk szállítási szolgáltatását is a bérlés mellett, abban az esetben cégünk nem kér kauciót, csak a teljes bérleti díjat a bérlés megkezdése napján. Ha Ön csak a bérlésre tart igényt, a szállításra nem, abban az esetben 400.000 Ft letéti kauciót kérünk a bérleti díj mellé, melyet visszaadunk, amikor visszaérkezik az utánfutó. A bérlési időszakra kiszabott teljes összeg fizethető készpénzben illetve utalással.

Az e-mailen vagy telefonon leegyeztetett foglalás után küldünk egy bérleti szerződést, bérlési visszaigazolást.

(Az árak az Áfát nem tartalmazzák)

#mobil hűtő bérlés #hűtő utánfutó bérlés #hűtőkamra bérlés #hűtő bérlés rendezvényre #italhűtő bérlés #bérelhető hűtőkocsi

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.